Blandade bilder från veckan som gått!

Hej hej!

Vilket sagolikt väder det är ute! Jag unnade mig en spraytan idag, ser galen ut just nu men om några timmar får jag duscha av all överskottsfärg och den rätta färgen kommer fram 🙂 Jag hann med en timmes promenad innan spraytantiden – så skönt för som jag ser ut nu vill jag inte gå ut och träffa folk hahaha.

Tänkte vi kunde ta en titt på vad jag har fotat med min iPhone i veckan, kan det vara roligt att se? Ge gärna en tumme upp eller kommentera om ni vill ha flera liknande inlägg på helgerna?

Då ska vi se!

 

thumbnail_IMG_1364

Ni som följer mig på Instagram (kickimakeupartist) har ju sett denna video. Här är en skärmdump av videon – känner mig tudelad, ena sidan av mig är inte rädd för Corona men den andra sidan av mig spritar till och med läsken innan jag dricker den 🙂

 

thumbnail_IMG_1321

Jag äter ju mängder med frukter och bär – här gjorde jag en mycket lyckad fruktsallad med mango, blåbär och jordgubbar – klämde även lite lime över det hela – mums!

 

thumbnail_IMG_1352

Var uppe med tuppen och gjorde matlådor – 09.00  fixade jag en kycklingwook med lime även här 🙂 Jag lagar ju bara mat en gång i veckan, då gör jag lite olika rätter som jag har resten av veckan 🙂

 

thumbnail_IMG_1339

Dessa är fortfarande en stor favorit!

 

thumbnail_IMG_1355

Nämen va mycket mat och godsaker det blev i veckan inser jag hahaha! Min kollega Lena hade med sig dessa till oss en dag på SVT – mums!

 

thumbnail_IMG_1356

Apropå SVT, vi har fått plasthandskar som vi jobbar med och har när vi tar i diverse handtag. Vi står ju så fysiskt nära dom vi sminkar och är inte skyddade på något sätt men handskar har vi i alla fall.

 

thumbnail_IMG_1342

Gjorde en plåtning i veckan där vi tar före och efter bilder på modellerna innan diverse behandlingar (botox, fillers osv). För att komma ihåg vad jag hade för smink på dom så fotade jag av det, ska ju ha exakt samma till efterbilderna om 5 veckor.

 

thumbnail_40f4d689-218a-4952-bc5d-a2af2d2cfd37

Mamma skickade en bild på pappa, dom har tagit bort en platsmatta i matrummet och under var detta fina golv som har slipats och lackats 🙂

 

thumbnail_IMG_1108

Pappa var även en sväng på stan och undrade om han skulle söka..

 

thumbnail_IMG_1357 2

Jag håller mig ifrån butiker så mycket det går i dessa tider – tur det finns nätshopping 🙂 Dessa Nike shorts måste jag nog klicka hem 🙂

 

Ja det var några bilder från min iPhone i veckan 🙂

Hur mår ni? Håller ni er friska?

 

Kram Kicki

8 reaktioner på ”Blandade bilder från veckan som gått!

  1. Hej. creme bruleen finns på Lidl och är supergod. Sol idag men iskall vind. Jag var först inte rädd för Corona men tidningarna skriver så otäckt så jag skippar nyheterna. Hoppas det kommer vaccin. Ska köpa lite nytt smink och kolla på kicks och åhlens. Ta hand om dej. kramis.

  2. Var hittar du shortsen? Jättesnygga. Kollade på Nike men kan inte hitta dom😄

Kommentera