Huxley, secret of sahara, oil light and more, ansiktsolja

ANSIKTSOLJA FRÅN HUXLEY!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Använder ni ansiktsolja? Här kommer ett tips på en ansiktsolja som doftar ljuvligt och låser in fukten utan att huden känns klibbig. Huden känns frisk och återfuktad! HUXLEY fokuserar på att ta hand om stressad hud och en hud som utsätts för föroreningar. Jag använder den även på mina stackars händer och nagelband som nu är helt förstörda efter all tvättning och spritning..

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

HUXLEY OIL LIGHT AND MORE

Huxley, secret of sahara, oil light and more, ansiktsolja

 

Kram Kicki

2 reaktioner på ”ANSIKTSOLJA FRÅN HUXLEY!

  1. Jag har använt Anne-Marie Börlings 3-1 olja ett år nu, varit nöjd med nästan allt med den bortsett från att den tar ett tag att gå in i huden. Kanske dags att testa någon annan? 🙂 (och håller med om händer/nagelband, aj så torra se är nu!)

Kommentera