DAGENS PHOTOSHOOT!

Hej!

Oh herre jisses så jag älskar att göra fotograferingar. Man jobbar så nära hela teamet och man ser snabbt resultat i datorn när bilden tas. Dagens team var ren MAGI!

Dessutom låg studion 5-10 minuters promenad ifrån mitt hem – lyx!!

Vad vi har fotat är hemligt men snart kan jag visa er bilderna! Däremot kan jag visa er bakom kulisserna bilder, häng med!

Vill ni se vilka produkter jag använde så får ni kika på mitt Instagram.

 

Sminkbord, makeuptable, kickimakeupartist, photoshoot

Mitt sminkbord = mitt happy place!

Jag har ju börjat fundera på att skola om mig – tänker rent krasst att om 10år kanske jag inte har lika mycket jobb som jag har idag och skulle vilja ha ett ben till att stå på, problemet är bara att jag inte vet vad jag skulle vilja göra istället för det jag jobbar med. Jag är ju på helt rätt plats just nu.. Så svårt!

MEN en idé och tanke är att kanske börja jobba med ett skönhetsmärke – det vore säkert superroligt. Vi får se hur det blir och om några skönhetsmärken läser min blogg – tänk på mig 🙂 Vore också roligt att jobba i PR branschen.

 

Sminkbord, makeuptable, kickimakeupartist, photoshoot, bakom kulisserna

Full fokus 🙂

 

Sminkbord, makeuptable, kickimakeupartist, photoshoot, bakom kulisserna

 

kicki burman, kickimakeupartist

Jag gjorde tre olika looker – här är en av dom!

 

Hoppas veckan har börjat bra!

Kram Kicki

 

 

Kommentera