MIN LEDIGA DAG!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Jag har en ledig dag idag! Det är så skönt att vara ledig en vardag tycker jag. Har galen träningsvärk i rumpan – kan knappt gå haha, eftersom jag har inflammation i armen så kör jag mycket ben och rumpa istället och det blev det verkligen på gårdagens Cirkelpass.

Vad gör jag en ledig dag? Jo jag har varit på stan och shoppat lite, bland annat dessa sandaler – såå snygga!!

Ni hittar dom HÄR (adlink)

 

sandal, sommarsandal, h&m, kickimakeupartist

 

Sen fyllde jag upp kylen med matvaror för jag har även matpreppat för veckan, tre maträtter har lagats så nu har jag matlådor för veckan 🙂

 

thumbnail_IMG_1124

Det blev lax i kokosmjölk, kyckling i ädelostsås och vegetarisk pytt i panna. Mums! Ibland chockar jag mig själv haha 🙂 Några timmar i köket blev det men med en bra podd i högtalarna och telefonsamtal med vänner så gick det på ett kick 🙂

Laxen och kycklingen hittade jag recept på hos Johanna Toftby!

Nu ska jag hitta en bra film att titta på och ta en kopp te – det är jag värd 🙂

 

Kram Kicki

 

 

 

 

 

Kommentera