Kicki Burman, Kicki Makeupartist, hårpinne, hairpin, two leged hair pin, half up, hairstyle

VÄRLDENS BÄSTA HÅRPINNE!

Hej hej!

Hoppas ni har en härlig helg! Jag hade en ledig lördag för en gångs skull och passade på att träffa min kompis Gio – hon är en pärla! Idag väntar jobb igen, tänkte hinna med ett träningspass innan jag åker och jobbar.

Hörrni, jag håller dessutom på att kolla upp en resa till Marbella – gaaaah!! Min killkompis bor där med sin kille och dom ska öppna ett bed and breakfast där. Som det ser ut nu så åker jag dit i slutet av april – längtar!!

Men det jag skulle visa er var denna hårpinne som jag fick av MONA och hon säljer dessa i sin webbshop. Länkar till produkten så ni lätt hittar den. Visade frisyren på mitt Instagram igår (storys) och fick så många frågor om den så jag visar er den här också 🙂

Ibland kör jag halvuppsatt hår som på bilderna och ibland har jag den i en stor knut mitt på huvudet. Den lämnar inga märken som hårsnoddar gör och den sitter jätteskönt! Tips!

 

HÅRPINNE

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, hårpinne, hairpin, two leged hair pin, half up, hairstyleKicki Burman, Kicki Makeupartist, hårpinne, hairpin, two leged hair pin, half up, hairstyleKicki Burman, Kicki Makeupartist, hårpinne, hairpin, two leged hair pin, half up, hairstyleKicki Burman, Kicki Makeupartist, hårpinne, hairpin, two leged hair pin, half up, hairstyle

Såhär ser den ut 🙂

 

Kram Kicki

 

2 reaktioner på ”VÄRLDENS BÄSTA HÅRPINNE!

  1. Hur använder du en hårpinne, sätter man den genom knuten som en hårnål eller mera ”runt” knuten?
    Hälsningar ”värdelös på håruppsättningar”

Kommentera