Isadora wonder nail, nagellack, budget nagellack, kickimakeupartist

PRISVÄRDA NAGELLACK!

Hej hej!

Jag älskar verkligen nagellack! Det kan piffa upp vilken outfit som helst 🙂 Vilka färger jag använder är lite beroende på årstid och humör haha. Som ni vet så gillar ju jag ha lite olika färger på naglarna samtidigt, jag brukar välja ut tre färger och sen målar jag för glatta livet 🙂

Jag gillar verkligen ISADORA WONDER NAIL, dom täcker bra, lämnar inga ränder i färgen när man lackar och dom är väldigt prisvärda. Ska precis lacka naglarna nu och ska välja tre från dessa, vilka ska jag ta tycker ni?

 

ISADORA – WONDERNAIL EXTRA LONG LASTING

Isadora wonder nail, nagellack, budget nagellack, kickimakeupartistIsadora wonder nail, nagellack, budget nagellack, kickimakeupartistIsadora wonder nail, nagellack, budget nagellack, kickimakeupartistIsadora wonder nail, nagellack, budget nagellack, kickimakeupartist

 

Var hos tandläkaren idag, hade inte varit där på tre år men jag hade inga hål – ska fira med en godispåse tror jag hehe..

 

KRAM KICKI

2 reaktioner på ”PRISVÄRDA NAGELLACK!

  1. Ja det är snyggt med nagellack. Jag har det alltid med korta naglar. Gillar både mörka och ljusa färger. Vad bra du inte hade hål i tänderna. Kram.

Kommentera