Dermaceutic, Dermaceutic Panthenol Ceutic

MINA FAVORITPRODUKTER FRÅN DERAMCEUTIC SOM DESSUTOM ÄR PÅ REA NU!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Jag har samlat några av mina favoritprodukter från DERMACEUTIC i ett och samma inlägg så ni lätt kan se vilka jag har testat och vilka jag gillar. Vill ni läsa mera om själva produkten kan ni använda sökrutan i bloggen och hitta originalinläggen där. Skulle jag skriva allt här så blir det så långt inlägg 🙂

Varför gör jag detta då? Jo dom säljs till 20% rabatt just nu så skynda fynda 🙂

 

DERMACEUTIC ACTIV RETINOL 0.5

Dermaceutic, Dermaceutic Aktiv Retinol 0,5, retinol, vad är retinol

PRODUKTINFO: Ett effektivt anti age-serum med 0,5% retinol som stimulerar cellernas naturliga nybildning och minskar tecken på åldrande. Motverkar rynkor, fina linjer, matt och livlös hy. Innehåller fuktgivande panthenol och skyddande antioxidanterna C- och E-vitamin. Lämpad för normal, känslig samt en mörkare hud. Resultatet blir en hud som ser yngre och fräschare ut med fin lyster.

Applicera krämen på kvällen innan din nattkräm.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

DERMACEUTIC K CEUTIC

Dermaceutic, K Ceutic, bästa ansiktskrämen, kickimakeupartist

PRODUKTINFO: Detta är en HELT FANTASTISK ansiktskräm som dessutom har SPF50 i sig. Den skyddar huden och ger den näring. Den ger dessutom ett galet glow!!

K Ceutic återställer hudens mikrobalans så att svullnad och rodnad minimeras, motverkar fria radikaler och främjar kollagenproduktionen samt cellförnyelsen. Den motverkar pigmentojämnheter och skyddar mot sol. Den är perfekt att ha efter kemisk peeling, laser och kemisk kirurgi. K-Ceutic ger även mycket goda resultat på rosacea.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

DERMACEUTIC TURN OVER

Dermaceutic Turn Over, nattkräm, hudvård, bästa nattkrämen

PRODUKTINFO: Den här nattkrämen är helt magisk och gör verkligen skillnad på huden, den innehåller 15% glykolsyra (AHA) som stimulerar cellförnyelsen – hej ny strålande fräsch hy med underbar lyster! Den jämnar ut linjer i ansiktet och stora porer likaså.

Det KAN sticka lite i huden på en gång när du applicerar krämen. Detta är innan huden vant sig vid glykolsyran. Det kan också bli en liten fjällning på huden och det har att göra med påskyndandet av cellförnyelsen.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

DERMACEUTIC HYAL CEUTIC

Dermaceutic Hyal Ceutic Hydratant Intense

PRODUKTINFO: Dermaceutic Hyal Ceutic Intense Moisturizer är en 24 timmars kräm som är mycket fuktgivande, reparerande och skyddande. Har även en plumpande effekt då den innehåller 5,5% hyaloronsyra. Innehåller lugnande aloe vera, fuktgivande jojobaolja och skyddande vitamin E.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

DERMACEUTIC C25 CREAM

Dermaceutic C25 cream, ansiktskräm mot rynkor och pigmenteringar, Dermaceutic, kickimakeupartist

PRODUKTINFO: Ger huden en otrolig lyster med 25% stabiliserat C-vitamin. Serum C25 innehåller en banbrytande formulering med antioxidanter som gör det möjligt att effektivt motverka fria radikaler och ger ett skydd mot solens strålar samt mot luftföroreningar, utlösande faktorer för rynkor och pigmenteringar. Askorbosilan C (stabilt derivat av C-vitamin), skyddar kollagenfibrerna och upprätthåller hudens återfuktning.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

DERMACEUTIC ADVANCED CLEANSER

Dermaceutic, Dermaceutic Advanced Cleanser, Kicki Makeupartist

PRODUKTINFO: Den här juvelen till ansiktstvätt har jag använt många flaskor av och den är ljuvlig! Den torkar inte ut huden men tar bort allt man vill få bort så som makeup, fett och orenheter. Huden känns återfuktad och ren efteråt, älskart! Lämpad för alla hudtyper, även känslig. Xylitol, urea och glycerin binder fukt till huden, medan zinc reglerar talgproduktionen och verkar bakteriedödande. Huden blir klar och balanserad.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

DERMACEUTIC PANTHENOL CEUTIC

Dermaceutic, Dermaceutic Panthenol Ceutic

PRODUKTINFO: Panthenol Ceutic är en mycket lugnande och närande vattenfri balm som återställer hudens smidighet och komfort. Idealisk för att lindra huden vid torrhet, irritation samt efter kraftfulla estetiska behandlingar. Lämpad för överkänslig samt torr hud. Den unika formulan kombinerar reparerande komplex med Panthenol 5%, Bisabolol 1% och närande ingredienser såsom sheasmör, bivax samt Vitamin E.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

DERMACEUTIC REGEN CEUTIC

dermaceutic regen ceutic skin recovery cream

PRODUKTINFO: Här kommer en kombinerad dag och nattkräm, speciellt för en känslig, uttorkad eller mogen hud. Krämens lugnande egenskaper gör att den passar utmärkt att använda som efterbehandlingskräm i samband med kemisk peeling eller andra behandlingar. Innehåller ett anti-age peptid komplex, 3% hyaluronsyra som binder fukt till huden, C- och E-vitamin som är kraftfulla antioxidanter samt närande sheasmör.

♥ Du hittar krämen HÄR (adlink)

 

 

DERMACEUTIC FOAMER 5

Dermaceutic Foamer 5, ansiktstvätt, kicki makeupartist

PRODUKTINFO: Detta är en rengöringsfoam som tar bort döda hudceller och orenheter. Du applicerar en liten mängd på torr hud och masserar, sedan sköljer du huden med ljummet vatten när du känner en pirrande känsla i huden. Den ger såå fint lyster! Glykolsyra tar bort orenheter och döda hudceller samtidigt som enoxolone lugnar och jobbar anti-inflammatoriskt.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

 

DERMACEUTIC LIGHT CEUTIC

BÄSTA NATTKRÄMEN, PIGMENTERINGAR, DERMACEUTIC, LIGHT CEUTIC, NATTKRÄM MOT PIGMENTERINGAR, KICKIMAKEUPARTIST

PRODUKTINFO: Detta är en nattkräm som förebygger uppkomsten av pigmenteringar samt ger en jämnare hud. Den innehåller glykolsyra som exfolierar hudytan och fytinsyra som även hämmar bildningen av pigment samt verkar anti-inflammatorisk. Ett stabilt C-vitaminderivat skyddar huden mot fria radikaler.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

Detta är några av mina favoriter från DERMACEUTIC, jag är ett stort fan av detta märke och produkterna gör verkligen skillnad på huden! Har ni testat några av produkterna? Vad tycker ni?

 

Kram Kicki

4 reaktioner på ”MINA FAVORITPRODUKTER FRÅN DERAMCEUTIC SOM DESSUTOM ÄR PÅ REA NU!

  1. Åh, perfekt! Här klämt ur ”det sista” ganska länge nu 😉 Dags för en ny, den är ju så grymt bra!

Kommentera