Too Faced, Too Faced Diamond Light, highlighter, kickimakeupartist

SHINE BRIGHT LIKA A DIAMOND!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Hoppas ni har det bra! Har ni kunnat ducka för alla förkylningar? 🙂 Jag blir tokig på alla som hostar rätt ut på bussar och i tunnelbanan, jag promenerar hellre dit jag ska än transporteras i dessa bacillfordon haha!

SVT har verkligen tappat många i personalstyrkan pga förkylningar så jag gör mitt femte pass på rad där idag, hoppar in extra när det är så många sjuka men det gör ju inget för min del – blir bara glad och tacksam över jobb 🙂

Köpte en tågbiljett till landet över påsken häromdagen – då ska jag vara ledig i nästan en vecka – tänker sitta i solen med en tekopp i handen och en bra podd i öronen hela veckan typ och ladda upp batterierna 🙂 Låter väl som en bra plan?

MEN det jag skulle tipsa om var ju en highlighter från Too Faced som är superfin! Jag använder highlighter som ögonskuggor också men det gör jag även med rouge, solpuder och contourfärger – låt dig inte begränsas av att det heter ”rouge” du kan ju även använda ett rouge som ögonskugga 🙂

TOO FACED DIAMOND LIGHT ser inte bara ut som en diamant, den innehåller även äkta diamantstoff och ljusreflekterande pärlemor, för en rent bländande strålglans.
Det silkeslena pudret ger din hy en gyllene, ren lyster med toner av honung och persika. Likt riktiga diamanter tillverkas varje enskild highlighter med hjälp av en exklusiv gjutteknik. Den finns i två olika färger.

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

TOO FACED DIAMOND LIGHT

Too Faced, Too Faced Diamond Light, highlighter, kickimakeupartistToo Faced, Too Faced Diamond Light, highlighter, kickimakeupartistToo Faced, Too Faced Diamond Light, highlighter, kickimakeupartistToo Faced, Too Faced Diamond Light, highlighter, kickimakeupartist

 

KRAM KICKI

EDIT!! Nämen jag ser ju nu att jag tipsade om denna bara för några veckor sedan hahaha! SORRY – men då vet ni att den är BRA 🙂

Kommentera