Johan Burman, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, familj

GRATTIS JOHAN! ♥

Idag vill jag hylla en speciell person – nämligen min lillebror Johan som fyller 40år! Finns ingen med så stort hjärta som han! Blir alldeles varm när jag ser vilken fin pappa han är till hans och Annas 3 tjejer. Han ställer upp i vått och torrt för alla och kräver inget tillbaka. Han lagar mat som en Gud, han ger de bästa råden, han är en levande sminkdocka till tjejerna och han flätar hår som ett proffs 🙂 Grattis brorsan <3

 

Johan Burman, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, familj

 

Johan Burman, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, familj

Är man pappa till 3 tjejer får man agera sminkdocka lite då och då haha!

 

Johan Burman, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, familj

 

Johan Burman, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, familj

 

Grattis Johan! Älskar dig!

Kommentera