Escada, Escada Flor Del sol, parfym, sommarparfym, kickimakeupartist, kicki burman

UNDERBAR PARFYM FRÅN ESCADA!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Idag vill jag tipsa om en ny superhärlig parfym från ESCADA. Jag har testat några av Escadas parfymer genom åren och jag är ett stort fan av dom. Får alltid många komplimanger angående doften när jag har på mig den här. 🙂

Escada Flor del Sol Limited Edition hyllar semester, frihet och vänskap.

”Doften öppnar upp med en fräsch, fruktig toppnot av Tequila Sunrise som utvecklas till en feminin, sprudlande hjärtnot av dahlia blommor. Sandelträ ger en sensuell och tidlös bas till den här förtrollande doften.”

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink) Dom säljs i 30ml, 50ml och 100ml.

 

ESCADA FLOR DEL SOL LIMITED EDITION

Escada, Escada Flor Del sol, parfym, sommarparfym, kickimakeupartist, kicki burman

 

Kram Kicki

4 reaktioner på ”UNDERBAR PARFYM FRÅN ESCADA!

  1. Hej Kicki!

    Jag fick ett prov på den parfymen häromdagen och den luktar underbart så jag köpte den på studs!! 😃 Ha en fortsatt trevlig dag! ❤️

    Kram Malin i Sundsvall

  2. Jag har gått och sniffat (hm, låter lite suspekt 😉 ) på denna ett tag nu, men kommer inte till beslut.. Får önska mig den i födelsedags present tror jag, då är det ju inte mina pengar 😉 Kallas kvinnlig logik säger maken!? Hoppas du märker positiv skillnad på din armbåge snart!

Kommentera