Natasha Denona, mini glam palette, ögonskuggspalett, kickimakeupartist, kicki burman

NATASHA DENONA – MINI GLAM PALETTE!

Inlägget innehåller adlink

 

Godmorgon!

Vill visa er en nyhet från NATASHA DENONA som har släppt en mini ögonskuggspalett med 5 färger som består av matta, metalliska och taupe-färgade ögonskuggor. Den är verkligen toppen, så användbara färger och pigmenten är galet bra!

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

NATASHA DENONA -MINI GLAM PALETTE

Natasha Denona, mini glam palette, ögonskuggspalett, kickimakeupartist, kicki burmanNatasha Denona, mini glam palette, ögonskuggspalett, kickimakeupartist, kicki burmanNatasha Denona, mini glam palette, ögonskuggspalett, kickimakeupartist, kicki burmanNatasha Denona, mini glam palette, ögonskuggspalett, kickimakeupartist, kicki burman

 

Natasha Denona, mini glam palette, ögonskuggspalett, kickimakeupartist, kicki burman

 

Ha en fin måndag!

Kram Kicki

Kommentera