ALLA HJÄRTANS DAG!

Hej hej!

Detta är en printscreen från en video och jag vet inte hur många som har skickat den till mig och säger att dom tänker på mig när dom ser den hahahah 😂 Jag fryser ALLTID!

 

 

 

Hur länge kan man ha kvar julkransen på dörren?! ”Julen varar än till påska” sjunger man ju så den får hänga kvar ett tag till.. 🙂

Hoppas ni får en fin Alla hjärtans dag <3 Jag tänkte köra ett min dag i bilder inlägg idag, det brukar ni ju gilla 🙂

Kram på er!

3 reaktioner på ”ALLA HJÄRTANS DAG!

  1. Kram tillbaka! Har ett önskeinlägg (eller kanske kan du länka till ett du redan gjort). Jag vill ha tips på bra foundation, gärna budget, för mogen hy. Jag är 57 år, har inte mycket linjer eller rynkor egentligen men med foundation så blir de mycket mer synliga….

    • Har du testat CC Cream? Den är en lättare variant av en foundation. Du kan även läsa om Sensai Sheer Foundation på bloggen som är toppen. Den är inte i budgetkategorin men den är superfin 🙂 Kram Kram!

Kommentera