GALAKVÄLL!

Hej hej!

Igår var det alltså dax för Daisy Beauty Awards där 2019 bästa skönhetsprodukter skulle koras. Jag har suttit med i juryn i hårkategorin. Jag skrev i november ett inlägg med alla nominerade produkter i alla olika kategorierna och nu har jag gjort ett ♥ framför vinnarna samt gjort texten större så ni lätt kan se vilka som vann. Ni kan läsa listan HÄR.

Först var det lite förmingel innan själva galan och efteråt var det mat, dans och tävlingar där man kunde vinna fina priser. Det var två Medium på plats och jag satt mig hos en av dom och hon sa såna fina saker att tårarna började rinna på mig där och då. Hon bekräftade så mycket och jag blev så tagen att jag glömde ta kort under kvällen.. men några hann jag med innan jag blev spådd i alla fall haha!

 

IMG_2515

IMG_2518

Håret lockat och naglarna lackade 🙂

 

IMG_2522

Den här från Redken är toppen att spraya i håret innan du lockar det!

 

IMG_2519

Många valde glitter outfits men jag är ingen glittermänniska utan det fick bli en oversized kavaj/kavajklänning i stället 🙂

 

IMG_2520

Den matchade jag med dessa skor!

 

Kicki Burman, Kickimakeupartist

 

IMG_2526

Ett glas alkoholfritt bubbel 🙂

 

IMG_2543

Kicki Norman som är en klippa och som tillsammans med sin lika duktiga man Sam anordnar denna gala – vilka proffs dom är!

 

IMG_2540

Shanti Rydwall – Menon höll i taktpinnen under kvällen 🙂

 

Det var typ dom bilderna som togs och ändå gick jag och höll i kameran i handen för att komma ihåg att fota mycket haha, nåja, så kan kan det gå 🙂

 

Kram Kicki

 

 

2 reaktioner på ”GALAKVÄLL!

  1. Oj vad spännande 🙂 med medium. Vet du vad hon heter ? Hoppas allt bra hon sa slår in 🙂 . Vänligen Jenny

Kommentera