Kat Von D, Tattoo liner, eyeliner, bästa eyeliner, vattenfast eyeliner, kickimakeupartist

DEN PERFEKTA EYELINERN!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Jag har fått lite frågor angående den perfekta eyelinern och jag har en som jag har använt i många år på TV och på fotojobb den håller hela dagen och sitter på plats utan att kleta ut! ÄLSKAR den!

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink) Ser att det är rea just nu så passa på 🙂

 

KAT VON D – TATTOO LINER

Kat Von D, Tattoo liner, eyeliner, bästa eyeliner, vattenfast eyeliner, kickimakeupartist

 

Kram Kicki

En reaktion på ”DEN PERFEKTA EYELINERN!

  1. Hej Kicki. Jag ska beställa lite smink från sephora. Och denna liner finns väll där?. Undrar om du kan tipsa om några mer favoriter från sephora du har? Första gången jag beställer från dom. Jag gillar ju glow på huden och krämiga läppstift bäst. Ha en fin dag. Kramisar.😊💅💖

Kommentera