NOTD, Universal Music, pressbilder, Kickimakeupartist

PLÅTNING MED ARTISTERNA I NOTD!

Hej hej!

Igår var jag på en plåtning hela dagen med NOTD – två supergulliga och talangfulla killar. Dom har slagit stort i USA och nu ska dom ta Europa med storm! Vi gjorde pressbilder och det var den galet duktiga Fredrik Etoall som plåtade! Vi sågs vid 09.00 och var färdiga efter 17.00 så vi hängde verkligen hela dagen – resultatet kommer bli magiskt!

Visar er bilder när dom är färdiga men här är några bakom kulisserna bilder 🙂

 

NOTD, Universal Music, pressbilder, Kickimakeupartist

NOTD, Universal Music, pressbilder, Kickimakeupartist

NOTD, Universal Music, pressbilder, Kickimakeupartist

Jag blev tårögd när jag såg några av bilderna, dom hade en sån nerv och känsla och samtidigt så coola <3

Idag var jag till bästa Karin på Eriksbergskliniken och gjorde en Skinbooster som är livets behandling!! Jag gör den en gång om året och nu är huden så fuktmaxat och fylld med lyster 🙂 gaaaah älskart!!

I morgon ska jag fylla på mina ögonbryn (microblading) hos Agata innan jag ska iväg på jobb. Ni kan läsa om när jag gjorde det första gången HÄR.

Det är lite så när insidan inte mår helt 100% då kompenserar jag och ”lurar” hjärnan med att att hand om det yttre. Mitt hem är även aldrig så rent som när jag mår dåligt. Min psykolog som jag gick till när jag var riktigt sjuk för 15år sedan att när det är kaos på insidan så tenderar vi människor att vilja ha ordning och reda på utsidan och runt omkring oss för att väga upp kaoset – make sense. 🙂 Inget ont som inte för något gott med sig med andra ord – jag blir snygg och jag har ett rent hem haha!

Nu ska jag se sista delen av Tsunami på SVT play – mycket bra serie i 3 delar 🙂

 

Kram Kicki <3

2 reaktioner på ”PLÅTNING MED ARTISTERNA I NOTD!

  1. Känner igen det där med städningen. Har stora problem med pms, och när jag får mina pms-utbrott kan jag plötsligt börja städa mitt i det emotionella kaoset. På nåt sätt känns det bättre efteråt då!

    Kram!

Kommentera