Origins, Ginzing refreshing eye cream, ögonkräm

ÖGONKRÄM SOM MINSKAR MÖRKAR RINGAR OCH SVULLNAD UNDER ÖGONEN!

Hej hej!

Jag köpte en ögonkräm häromveckan som jag inte har testat tidigare från Origins, den känns superskön och jag ser fram emot att testa den ännu mera.

Den ska minska mörka ringar och svullnad under ögonen – nu har ju inte jag något av detta men jag ville se om den även funkar som en fuktkräm och jämnar ut kråksparkar 🙂

 

ORIGINS GINZING REFRESHING EYE CREAM

Origins, Ginzing refreshing eye cream, ögonkräm

Produktinfo: Naturen har kliniskt bevisat att den kan minska mörka ringar. Påsar under ögonen försvinner nästan helt. Origins egna sammansättning med koffein från kaffebönor, panax ginseng, magnoliaextrakt och naturliga optiska blekmedel får snabbt huden att se fräsch ut, och återskapar en pigg utstrålning. Användning: Applicera försiktigt runt ögonen med fingerspetsarna på morgonen eller efter behov.

Pris: 330kr

 

Kram Kicki

2 reaktioner på ”ÖGONKRÄM SOM MINSKAR MÖRKAR RINGAR OCH SVULLNAD UNDER ÖGONEN!

  1. Perfekt för mig. Men, jag har precis köpt Medik8 c-vitaminserum och kräm som jag hoppas mycket på. Får testa när de är slut.

Kommentera