Gram shoes, kickimakeupartist

GRAM SHOES – PLÅTNING!

Hej hej!

Hittade en bild från en tidigare plåtning jag har gjort med GRAM SHOES, ni måste spana in deras skor – sååå fina!!

Modellen var så himla snygg, hon var så lätt att sminka och styla hår på 🙂

Jag fick migrän igår när jag kom hem efter jobbet. Hade kännt att det var på gång i ett dygn och sen small det till. Sov typ från 17 – 09.00 i morse.. så jag tar det lugnt idag, har tvättat, plockat lite här hemma och nu ska jag ta mig ut och handla lite som saknas i kylskåpet. Skulle ha varit på SVT idag och jobbat men jag fick sjukskriva mig, kroppen går först <3

 

Gram shoes, kickimakeupartist

 

Kram Kicki

4 reaktioner på ”GRAM SHOES – PLÅTNING!

  1. Usch, det är otäckt när man nästan går och ”väntar” in migränen! Jag känner det på flimmer i ögonen och till sist nästan så att synfältet minskar. Har jag fått i mig min medicin tidigt så kan jag hejda det till viss del men inte 100%.
    Hoppas det dröjer länge innan du får det tillbaka, så ta hand om dig!

Kommentera