Origins, drink up intensive, overnight hydrating mask, fuktbomb, kickimakeupartist

FUKTBOMB DELUX!

God morgon!

Alltså WOW vilken fantastisk ansiktsmask jag har testat, man smörjer in den på kvällen och sover med den – när du vaknar känns huden fortfarande fuktig och återfuktad. Magi i en tub!!  Den här sovmasken dränker in huden med fukt och håller den mjuk, smidig och återfuktad.
ORIGINS DRINK UP INTENSIVE innehåller glaciärvatten från Schweiz, hyaluronsyra och avokadosmör och ger trött hud 72 timmars oavbruten återfuktning. Dessutom behandlar den huden och ger långvarig näring. Den innehåller massor av fukt och ger huden den näring den behöver – när du sover.

 

ORIGINS DRINK UP INTENSIVE

Origins, drink up intensive, overnight hydrating mask, fuktbomb, kickimakeupartist

 

KRAM KICKI

2 reaktioner på ”FUKTBOMB DELUX!

  1. Alltså nu bara måste jag testa den! Har läst o hört bra om den innan o nu när du oxå rekommenderar den så har jag inga tvivel. Litar på dig! 🙂

Kommentera