Decubal, decubal basic lips and dry spots balm, torra läppar, kickimakeupartist

BÄSTA PRODUKTEN FÖR TORRA LÄPPAR!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Den här rackarn måste jag genast köpa, detta är bara en tester men HERRE GUD så bra den är mot torra och spruckna läppar! TIPS!! Måste ha en både till mig själv och en i jobbväskan  🙂

♥ Du hittar den HÄR (adlink) billigare än i butik!

 

DECUBAL LIPS & DRY SPOTS BALM

Decubal, decubal basic lips and dry spots balm, torra läppar, kickimakeupartist

 

Kram Kicki

4 reaktioner på ”BÄSTA PRODUKTEN FÖR TORRA LÄPPAR!

  1. Trevlig helg. Nu är provet gjort jag fick ju narkos. Men satan vad ont efteråt. Men fick mycket morfin. Väntar på svar ca 6 till 8 veckor ang att livmoderskanten är så förtjockad. Men jag alltid varit känslig i underlivet. Blöder men det kan man göra. Tog ju 30 minuter och det dom använde var tjock som en virknål klart man får ont. Kirurgpersonalen var underbar. En del har svårt med tandläkare men inte jag. Menar bara att vi alla har något som vi tycker är extra känsligt. Men gyn jobbigt om man har ont. Aldrig gjort abort eller varit gravid. Så detta var andra operationen. Tog ju bort tumör och äggstockar i oktober. Fick avbeställa ang urolog som skulle kolla utinrör för har så ont i urinröret. kirurgen sa jag ej ska tänka hur svaret blir utan försöka må så bra som möjligt. Hoppas du nu inte tycker detta var för mycket att ta del av. Jag kämpar på. Vad underbart fint ditt hår var när det var lockat. Ska köpa denna kräm du tipsar om. Kram och tack för alla bra tips här på bloggen.

Kommentera