Dermalogica, Dermalogica super rich repair, fuktbomb, torr hud

KÄNNS ANSIKTET TORRT?

Inlägget innehåller adlink

 

Godmorgon!

Jag är nog inte ensam med att ha en torr hud i ansiktet just nu. En kräm jag har använt i många år och som verkligen är ordentligt mjukgörande är DERMALOGICA SUPER RICH REPAIR. Den är otroligt rik och krämig, jag föredrar att ha den på natten och låta huden götta in sig ordentligt 🙂

Visst sköter ni väl  peelingen ordentligt, ni måste bort med det som är torrt och flagigt så krämen kan tränga igenom och göra sitt jobb, annars fastnar den bara i ”den döda huden”. Skriv peeling i min sökruta så får ni en massa tips!

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

DERMALOGICA SUPER RICH REPAIR

Dermalogica, Dermalogica super rich repair, fuktbomb, torr hud

Produktinfo: En kraftfull mjukgörare som stimulerar kollagenproduktionen. Jämnar också ut fina torrhetslinjer, återställer hudens elasticitet och skyddar huden vid extrema klimatförhållanden. Har lenande och lugnande egenskaper samt förser huden med en skyddande barriär.

 

KRAM KICKI

Kommentera