MURUMURU BUTTER BRONZER, PHYSICIANS FORMULA, SOLPUDER, BRONZER

SOLPUDER SOM DOFTAR KOKOS OCH ÅTERFUKTAR HUDEN!

God morgon!

Jag tycker det är så fint att med lätt hand svepa solpuder över ansiktet. Jag har gjort en guide som ni läsa HÄR där jag visar hur jag applicerar solpuder och vad du ska tänka på.

Butter Bronzer från Physicians Formula är så fina, att dom dessutom doftar kokos är ju ett extra plus 🙂 Dessa solpuder ger fin superfin lyster samt återfuktar huden. Dom har en krämig och mjuk textur som kombinerar de bästa egenskaperna av ett puder och krämbronzer.

 

BUTTER BRONZER PHYSICIANS FORMULA

MURUMURU BUTTER BRONZER, PHYSICIANS FORMULA, SOLPUDER, BRONZER

MURUMURU BUTTER BRONZER, PHYSICIANS FORMULA, SOLPUDER, BRONZER

PRODUKTINFO: En lyxig bronzer med en doft av tropikerna ( kokos) som innehåller Brasiliansk Murumurusmör som har fuktighets och lystergivande egenskaper. Murumurusmör är en exotisk ingrediens från den frodiga och näringsrika regnskogen i Amazonas, smöret är rikt på viktiga fettsyror och vitaminer som mjukgör och återfuktar huden.

PRIS: 190kr

 

Kram Kicki

Kommentera