Dermalogica skin hydrating booster, dermalogica, fuktbooster

DERMALOGICA – SKIN HYDRATING BOOSTER!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Hoppas ni hade en fin helg!

En produkt jag har använt i många år är DERMALOGICA SKIN HYDRATING BOOSTER. Det är en riktig fuktbomb till huden! Den ger superfin lyster och minskar linjer i ansiktet. Den har en rinnande konsistens, jag tar några droppar och klappar in i huden direkt efter rengöring. Sen följer jag upp med resterande serum och krämer som jag använder.

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

DERMALOGICA SKIN HYDRATING BOOSTER

Dermalogica skin hydrating booster, dermalogica, fuktbooster

Produktinfo: Intensivt fuktgivande serum som ger huden lyster och minskar fina linjer. Innehåller en koncentrerad blandning av fuktgivande hyaluronsyra och närande algextrakt. Glykolipider förstärker hudens barriär som gör att fukten kan bibehållas i huden.

 

Kram Kicki

Kommentera