SKYNDA FYNDA!

God morgon!

Alltså jag hittade så mycket BRA skönhetsprodukter till kanonpris i jul haha, jag fyndade bland annat denna EIGHT HOUR CREAM från ELIZABETH ARDEN på Åhléns Outlet i Sundsvall. Skynda fynda!!

Förutom att denna legendariska universella skönhetskräm hjälper till att lindra mindre hudirritationer så duttar jag den även på mina kindben för glow. Det är en klassisk hudvård som återuppbygger, lugnar, skyddar och hjälper mot narig och torr hud.

 

ELIZABETH ARDEN – EIGHT HOUR CREAM

Elizabeth Arden, Eight Hour Cream, universal kräm, kickimakeupartist, Åhléns outlet

Produktinfo: Eight Hour Cream Skin Protectant är den kultförklarade hudvårdsklassikern som lugnar och vårdar torr, sprucken hud. Gör hård hud mjukare, minimerar rodnad och motverkar mindre hudirritationer.

 

Kram Kicki

Kommentera