Vegetarisk pytt i panna, nyttig mat, vegetarisk mat, kickimakeupartist

VEGETARISK PYTT I PANNA!

Hej hej!

Hoppas ni har haft en fin måndag! Jag sov som en kratta i natt, vaknade varje timme – var det fullmåne? Antar det, sover alltid dåligt då..

Trots sömnbrist så kickade igång dagen med ett träningspass på Odenplan, sen snabbt hem för att duscha och käka lunch. Nästa stopp var Eriksbergskliniken och min sista IPL behandling, bokade även in en tid för Skinbooster då det snart är ett år sedan jag gjorde den senast. Efter det åkte jag hem och handlade matvaror på Hemköp. Jag lagar ju mat en gång i veckan och då lagar jag 3-4 rätter så jag snabbt kan värma och ta med mig på jobb under veckan. Jag hinner inte laga mat varje dag så detta är en perfekt lösning.

Idag gjorde jag bland annat vegetarisk pyttipanna! Tappade dock locket med chiliflakes över pytten så jag misstänker att den blir stark hahahaha!

Vegetarisk pytt i panna, nyttig mat, vegetarisk mat, kickimakeupartist

Jag skar ner detta till pytten som jag tillagade i ugnen – så smidigt!

Sötpotatis

Potatis

Paprika

Morötter

Palsternacka

Zucchini

Aubergine

Champinjoner

Krydda med vad du gillar! Jag brassade på med maxvärme först och sen sänkte jag till vanlig värme så pytten fick lite färg.

Efter all matlagning så var det dax att packa ihop jobbväskan vilket tar en timme, då brukar jag passa på att lyssna på en podd 🙂 I morgon är jag på Viaplay – Viafree och sminkar några av deras profiler 😊 Ska bli roligt! Jobbar dessutom med min kompis Gio så det blir ju extra roligt! Vi ska vara klara vid lunch så vi tänkte käka lunch tillsammans efter jobbet – det ser jag fram emot!

Hörrni, såg ni Hamilton igår på 4an! Shit så bra den är, längtar till nästa söndag redan haha!

 

Kram på er! <3

Kommentera