SUNDAY – FUNDAY!

Hej hej!

Hoppas ni har haft en fin söndag!

Tanken var att börja denna dag med ett träningspass men jag har så himla ont i armbågen, kunde inte ens böja på armen så jag fick boka av passet. Tog en promenad ner till stan istället och shoppade lite 🙂 Tänkte visa er vad jag handlade!

 

 

Nu har jag precis sett 3 avsnitt av Kalifat som har premiär ikväll på SVT, den verkar jättebra! Hoppas den håller hela vägen!

Ja, visst är jag stylish här hemma ikväll haha!

Nu till shoppingen!

 

Är ute efter en större korg där jag kan förvara produkter som blir skickade till mig i väntan på att testas och eventuellt skrivas om, den här tycker jag var väldigt fin, köper den i morgon när jag ska in och göra min tredje IPL behandling i ansiktet.

 

En grå kortare boxig t-shirt. Så snyggt till byxor med lite högre midja.

 

thumbnail_IMG_0416

En kortare boxig skjorta.

 

En längre oversized tröja som jag vill ha srumpbyxor och klackar till.

 

Supersköna byxor som jag hittade på 60% rea!

 

Har hört att dessa öronproppar från Happy Ears ska vara toppen. Jag sover med öronproppar varje natt 🙂 Har ni testat dom?

 

Igår var jag på DB Expo men glömde ta en massa kort som jag lovade.. Jag blev för uppslukad av allt som hände där haha! Fick göra en alldeles egen facemist hos PIXI.

 

Fick tassarna lackade hos Depend i vårfärger 🙂

 

Nu ska jag äta lite middag, hungrig som en varg!

Kram på er! <3

 

 

2 reaktioner på ”SUNDAY – FUNDAY!

 1. Vad skönt att se att man inte är ensam som alltid sover med öronproppar. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Bara vetskapen att man inte kommer att störas av ljud under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt om helt att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst. Jag brukar använda apotekets orangea extra högdämpande öronproppar när jag sover. Tycker de fungerar bäst för mig och gör minst ont i öronen av de jag har testat. Ibland är jag dock lite öm i öronen när jag vaknar efter en hel natt med öronproppar.
  Happy Ears använder jag på konserter, uteställen, bio, spinningpass mm där jag tycker att ljudet är för starkt samtidigt som jag vill kunna höra bra. Fungerar klockrent till det. Kan dock inte sova med dem då de dämpar ljuden lite för lite för mig. Vad använder du för öronproppar?

  • Kan verkligen inte sova utan öronproppar haha! Det är precis som du säger – när dom expanderar och det blir TYST – underbart!! 🙂

   Jag använder dom gula skumgummi från Apoteket. Happy Ears får jag inte att funka, pinnen åker rakt in i kudden och trycker på örat haha!

   Kram kram!

Kommentera