Exuviance, Exuviance heel and elbow dry skin repair, fotkräm, bästa fotkrämen

BÄSTA FOTKRÄMEN!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Nej, nu är sista droppen av denna underbara fotkräm slut – den bästa jag någonsin har testat. Har avverkat många tuber och måste genast köpa hem en till!

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

EXUVIANCE – HEEL & ELBOW DRY SKIN REPAIR

Exuviance, Exuviance heel and elbow dry skin repair, fotkräm, bästa fotkrämen

PRODUKTINFO: En mycket effektiv kräm speciellt utvecklad för torr, sprucken och hård hud, framför allt på utsatta områden som fötter, händer och armbågar. Vid regelbunden användning blir huden mjukare, jämnare och smidigare. Denna avancerade kräm innehåller en exklusiv blandning av AHA och PHA-syra samt vitamin E i en specialutvecklad formula för att milt men effektivt exfoliera och reparera torr och även sprucken hud. Formulan är parfymfri och passar även den mest känsliga huden.

 

Kram Kicki

Kommentera