Peter Thomas Roth, Get Drenched, hudvård, fuktbomb, fukt till huden, återfuktande produkter

FAVORITER TILL PANGPRIS! TIPS OM DU BOR I SUNDSVALL!

God morgon!

Jag har ju tipsat om PETER THOMAS ROTH – WATER DRENCH typ 1000 gånger! Det är en riktigt fuktbomb till huden och en av mina stora hudvårdsfavoriter.

När jag var i Sundsvall så var jag in till Åhlens Outlet och såg detta kit – 3 produkter från samma serie för 490kr!!! SKYNDA FYNDA!!! Ett riktigt pangpris!!

Du får en ansiktstvätt, ett serum och ansiktskräm!

 

PETER THOMAS ROTH – GET DRENCHED

Peter Thomas Roth, Get Drenched, hudvård, fuktbomb, fukt till huden, återfuktande produkter

 

Kram Kicki

2 reaktioner på ”FAVORITER TILL PANGPRIS! TIPS OM DU BOR I SUNDSVALL!

    • Hahahaha, du skulle ha sett och hört mig igår, SKREK igår att jag måste ha ett hus eller en stor våning hahaha – det är fullt i ALLA skåp och garderober. Inte bara badrummet.. För mycket kläder, för mycket porslin, för mycket av ALLT. Rensade som en galning igår. Mamma och pappa åker hem med en bil fullproppad med saker hahaha.

Kommentera