N.C.P Essentials, revitalization mask, enzymatic peeling

HUDVÅRD FRÅN N.C.P!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Jag älskar ju N.C.P parfymerna som ni vet och hudvården är också bra, idag vill jag tipsa om deras peeling och fuktmask! Förpackningarna är så snygga och stilrena och passar in i vilket badrum som helst!

Häng med så berättar jag om dom!

 

N.C.P ESSENTIALS ENZYMATIC PEELING

N.C.P Essentials, revitalization mask, enzymatic peeling

PRODUKTINFO: NCP Enzymatic Peeling används som en kur för att hjälpa huden att förnya sig och återfå sin lyster och spänst. Innehåller AHA och BHA syra som hjälper till att ta bort döda hudceller och rengöra porer. Noggrant testad och utvärderad av en erfaren hudterapeut. Oparfymerad och vegansk.

Rengör först huden och applicera sedan ett tunt lager av peelingen på huden. Undvik huden närmast ögonen. Låt verka i 10-15 min. Skölj noga och med vatten och badda torrt. Rekommenderad användning 1 gång per vecka. AHA kan göra huden känslig för sol. Använd solskyddsfaktor dagtid i samband med behandling.

♥ Du hittar den HÄR (adlink)

 

N.C.P ESSENTIALS REVITALIZATION MASK

N.C.P Essentials, revitalization mask, enzymatic peeling

PRODUKTINFO: NCP Revitalization Mask är en närings och fuktkur som hjälper trött och glåmig hud att återfå sin spänst, lyster och vitalitet. Minskar och förebygger synliga tecken av åldrande genom att mjukgöra, vårda och intensivt tillföra fukt. Innehåller Clotholine™ från blåklint som aktiverar clothoproteinet och förbättrar hudens vitalitet. Hayluronsyra tillför effektivt den fukt huden behöver. Kan kombineras/blandas med några droppar av NCP serum för att ge extra boost. Noggrant testad och utvärderad av en erfaren hudterapeut. Oparfymerad och vegansk.

Applicera ett tunt lager på rengjord hud. Låt verka i 20 min och skölj eller torka försiktigt bort överskottet med en bomullsrondell. Rekommenderad användning 2-3 gånger per vecka.

♥ Du hittar den HÄR (adlink)

 

KRAM KICKI

Kommentera