ATT FLYTTA HEM ELLER INTE!

Hej hej!

God fortsättning ❤️

Ikväll var jag och mamma och hälsade på hennes (och min) kompis som bor i samma trapp där jag bodde till 3e klass. Så många barndomsminnen från den gården ❤️ Ulla bor i samma trapp vi gjorde fast på ett annat våningsplan men lägenheten ser likadan ut som våran gjorde. Det såg exakt ut så som jag minns det – så häftigt att se! Ja, Ulla har såklart betydligt finare inredning och tapeter än vi hade på 80-talet 😊

Jag leker med tanken ibland att flytta hem, bo nära familjen, syskonbarnen, i stan där jag växte upp och har så många minnen. Tanken kommer alltid när jag varit här en längre tid och inser hur mycket jag saknar familjen. Närheten till allt och all natur som inte finns på samma sätt i Stockholm. Jag saknar till och med gymmet jag tränade på när jag bodde här i Sundsvall och som jag tränar på nu när jag är här.

Men hur skulle mitt liv se ut om jag bodde här? Vad skulle jag jobba med? Skulle jag vara lycklig här? Är jag villig att ge upp min karriär och livet i Stockholm som jag också älskar? Nä, inte än men en mellanväg kan ju vara att åka hit oftare och hälsa på, ta tid att vara ledig och kunna åka hem en sväng nu och då.. Ja vi får se hur det blir – en annan dröm är ju att flytta utomlands och då hamnar jag ju ännu längre ifrån familjen haha!

 

 

Tack Ulla för en supermysig kväll! ❤️

Kram

2 reaktioner på ”ATT FLYTTA HEM ELLER INTE!

Kommentera