Dermaceutic, Dermaceutic Aktiv Retinol 0,5, retinol, vad är retinol

LÅT OSS PRATA OM SUPERSTJÄRNAN RETINOL – HEJDÅ RYNKOR!

Hej hej!

Retinol är verkligen en stjärna på hudvårdshimlen. En massa forskning visar att denna superstjärna verkligen gör sitt jobb med att bekämpa ålderstecken på huden och jobbar förebyggande. Molekylerna är så små så dom kan verkligen komma ner på djupet i huden och gör sitt jobb till skillnad från andra. Den minimerar rynkor och fina linjer, den stärker hudens fasthet och ger en jämnare hudton. Den ser också till att hålla våra porer fria från gamla hudceller och talg.

Retinol är väldigt effektiv och huden kan reagera med rodnad, torrhet och du bör undvika att vara i solen vid användande.

För att se resultat måste man vara ihärdig och använda Retinol regelbundet vilket passar perfekt vintertid då vi knappt ser solen. Regelbundenhet är THE KEY – annars kommer inga resultat.

Retinol finns i olika styrkor så börja med låg dos och låt huden vänja sig steg för steg.

Här är två produkter som jag tycker är bra!

 

DERMACEUTIC ACTIV RETINOL 0,5

Dermaceutic, Dermaceutic Aktiv Retinol 0,5, retinol, vad är retinol

Produktinfo: Ett effektivt anti age-serum med 0,5% retinol som stimulerar cellernas naturliga nybildning och minskar tecken på åldrande. Motverkar rynkor, fina linjer, matt och livlös hy. Innehåller fuktgivande panthenol och skyddande antioxidanterna C- och E-vitamin. Lämpad för normal, känslig samt en mörkare hud. Resultatet blir en hud som ser yngre och fräschare ut med fin lyster.

Applicera krämen på kvällen innan din nattkräm.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

EXUVIANCE SUPER RETINOL CONCENTRATE

Exuviance, Exuviance Super Retinol Concentrate

Produktinfo: Super Retinol Concentrate är ett kraftfullt, djupverkande koncentrat som stimulerar cellförnyelsen och bidrar till en fastare, spänstigare hud med förnyad lyster. Mikroinkapslat retinol verkar på ålderstecken samt jämnar ut pigmenteringar, medan NeoGlukosamin ökar förekomsten av hudens egen hyaluronsyra. Tack vare NeoGlukosamins unika samverkan med retinol uppnås en större effekt än vid användning av enbart retinol.

Applicera krämen på kvällen innan din nattkräm. Använd 2-3 kvällar i veckan.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

Kram Kicki

 

Kommentera