KICKI BURMAN, KICKI MAKEUPARTIST, JESSICA FREJ, JUL, HUR LÄTT SOM HELST

HUR LÄTT SOM HELST!

Hej hej!

Igår bjöd Jessica Frej in till lite mingel för att fira hennes nya receptbok JUL – HUR LÄTT SOM HELST. Jag tog med mig min kompis Kristin och efter minglet gick vi och käkade på BARBRO som är en av mina favoritrestauranger som dessutom ligger i samma kvarter där jag bor 🙂 Kristin är en vän som jag önskar alla har i sina liv – en riktig pärla! <3

 

KICKI BURMAN, KICKI MAKEUPARTIST, JESSICA FREJ, JUL, HUR LÄTT SOM HELST

KICKI BURMAN, KICKI MAKEUPARTIST, JESSICA FREJ, JUL, HUR LÄTT SOM HELST

KICKI BURMAN, KICKI MAKEUPARTIST, JESSICA FREJ, JUL, HUR LÄTT SOM HELST, BARBRO

 

I dag blev det lätt jogg på löpbandet i stället för ett tufft pass innan jag åkte iväg på en plåtning. Jag har haft sån bubblande ångest och oro i kroppen senaste tiden och kroppen känns så sliten, kan inte gå upp för mina trappor i utan att få mjölksyra i benen. Dax att dra i handbromsen och vila kropp och själ lite <3

Kram på er och ha en fin Lucia!

2 reaktioner på ”HUR LÄTT SOM HELST!

  1. Hej. Bra att du skriver om dina känslor också. Jag har ångest pga att dom utreder vad jag har. Gjort operation för en månad sedan och sedan många undersökningar. Sedan tycker jag dom ibland kört över mej (läkare) och inte lyssnat. Inte syrrorna dom är bra. Och man har ju sina rättigheter som patient. Nåväl alltid kul att titta in här och du är så fin i ditt diadem. Håll tummarna att jag blir frisk och kan unna mej en resa utomlands och köpa katt. Kramis från maria. ☺😇

Kommentera