Giorgio Armani Luminous silk foundation, bästa foundation, kickmakeupartist

VÄRLDENS BÄSTA FOUNDATION!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Är ni sugen att köpa en ny foundation? Då vill jag återigen tipsa om GIORGIO ARMANI LUMINOUS SILK FOUNDATION som jag har använt i många år i min jobbväska och är älskad av alla jag sminkar den med! Många av mina sminkkollegor använder samma foundation och jag ser att många makeupartister åt de stora stjärnorna utomlands använder den även dom!

Jag applicerar den alltid med min Beautyblender – då blir resultatet helt flawless!

Vad har den för egenskaper då? Jo den är oljefri och återfuktande samt ger ett naturligt resultat. Den ger ett superfint lyster! Älskar den!

♥ Du hittar den HÄR (adlink)

 

GIORGIO ARMANI LUMINOUS SILK FOUNDATION

Giorgio Armani Luminous silk foundation, bästa foundation, kickmakeupartist

 

Kram Kicki

Kommentera