KERASTASE, KERASTASE SCRUB ENERGISANT

TVÅ PRODUKTER TILL EN HÅRBOTTEN I OBALANS!

GOD MORGON!

Här kommer två produkter från Kerastase som passar perfekt till en oljig hårbotten och till en hårbotten som är i obalans och behöver lugnas.

 

KERASTASE SCRUB ENERGISANT

KERASTASE, KERASTASE SCRUB ENERGISANT

PRODUKTINFO: En djuprengörande skrubbrengöring med havssalt till en oljig hårbotten. Formeln rengör på djupet och ger håret ett friskt utseende. Avlägsnar orenheter, rester av förorening och döda hudceller. Håret får mera glans. Applicera i vått hår och hårbotten. Massera in. Skölj noggrant.

 

 

KERASTASE SCRUB APAISANT

IMG_2130

PRODUKTINFO: En lugnande skrubbrengöring med apelsinskal för alla hårtyper och hårbotten. Formeln rengör på djupet och ger håret ett friskt utseende. Applicera i vått hår och hårbotten. Massera in. Skölj noggrant.

 

KRAM KICKI

 

Kommentera