Dermalogica, Dermalogica thermafoliant body scrub, kickimakeupartist

GE KROPPEN LITE EXTRA KÄRLEK! 4 PRODUKTER FRÅN DERMALOGICA!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej mina hjärtan!

Vet inte hur det är med era kroppar men min är torr och kliar alltid denna årstid. Jag har nu använt några Dermalogica produkter som råder bot på detta och vill ju såklart tipsa er om allt jag gillar 🙂

Dom passar perfekt att ge bort i julklapp och dom har verkligen stilrena förpackningar vilket gör att dom även är ursnygga att ha framme i badrummet!

Häng med så presenterar jag dom en och en för er här nedan!

 

DERMALOGICA THERMAFOLIANT BODY SCRUB

Dermalogica, Dermalogica thermafoliant body scrub, kickimakeupartist

Först och främst, även kroppen behöver skrubbas rent från döda hudceller och då är DERMALOGICA THERMAFOLIANT BODY SCRUB (adlink) perfekt!

Detta är en värmande kroppspeeling med renande och vitaliserande grapefruktolja och vitt te. Lakritsrot, kaffeböna, kamomill och aloe vera tillför antioxidanter. En mix av lipider hjälper till att skydda och stärka hudbarriären. Extrakt av bambu och enzymer från papaya exfolierar huden så att den blir slät med förnyad lyster.

Använd ca 1 tsk för hela kroppen. Applicera på väl fuktad hud och massera med stora rörelser. Duscha av. Använd 2-3 ggr/vecka.

 

DERMALOGICA PHYTO REPLENISH BODY OIL

Dermalogica phyto replenish body oil, dermalogica, kickimakeupartist

Jag oljar in kroppen ordentligt några dagar i veckan, detta är en kroppsolja PHYTO REPLENISH BODY OIL (adlink) med vårdande oljor från plommonkärnor och avokado som mjukgör och skyddar huden. Fermenterad röd ginseng, citrusdoftande bergamott och neroli lugnar och gör huden mjuk. Den har diskreta toner från viol, mimosa, patchouli och sandelträ.

 

DERMALOGICA CONDITIONING BODY WASH/ BODY HYDRATING CREAM

Dermalogica body hydrating cream, dermalogica conditioning body wash

DERMALOGICA CONDITIONING BODY WASH (adlink) är en löddrande duschgel med vårdande och väldoftande fransk rosmarin, kinesisk eukalyptus, sandelträ och lavendel. Den rengör och balanserar hudens pH-värde.

 

DERMALOGICA BODY HYDRATING CREAM (adlink) är en lättabsorberad kroppslotion med strukturförbättrande mjölksyra och väldoftande fransk lavendel, apelsinolja och kinesiskt grönt te. Huden blir återfuktad, mjuk och slät med fin lyster.

 

4 underbara produkter som passar perfekt att ge bort i julklapp eller köpa till sig själv!

 

Kram Kicki

Kommentera