TVILLINGAR!

Hej hej!

Måste få dela med mig av två bilder på brorsans tvillingar <3 Är inte detta så gulligt så man dör! Nu som då är det lika mysigt att få sova nära sin syster.

 

thumbnail_IMG_9760

thumbnail_IMG_9761

Så tryggt att kunna krypa ner hos syrran när man inte vill sova i egen säng <3

Längtar så jag spricker efter dom och Elsa men snart får jag pussa på alla 3 igen 🙂

Själv ligger jag nerbäddad i jordens mensvärk, kräktes på SVT av smärtan och trodde jag skulle svimma men jag bet ihop och jobbade på men nu ligger jag och tittar på en julfilm och dricker te.

Kan ni inte skriva något till mig, berätta vad ni ska göra i jul eller hur ni har det!

 

Kram Kicki

 

7 reaktioner på ”TVILLINGAR!

  1. Krya på dej. Jag har det tufft. Nu letar dom efter tumörer på njurar m m. Ska på stor undersökning. Men många drabbas. Jag har bara lust att dra från allt och åka till solen. Får jag tråkigt besked kommer jag sista tiden vara utomlands och då sitta med nosen i solen. Julhysterin har ju börjat och överallt läser man om jul. Men visst det är mysigt. Men det kalla är inget för mej. Ta nu hand om dej och tack för alla bra sminktips. 😊🍒 Tvillingarna är jättesöta.

  2. Underbara bilder! Jag har själv tvillingar på 11 år och har liknande bilder. De sover fortfarande helst tillsammans. Sån trygghet av varandra!

  3. Här är det soffhäng efter spinningpass 💪 Imorgon åker jag och gubben till Sthlm och firar lite. Jag fyller de magiska 40 på tisdag 🙈 Hoppas du känner dig piggare snart 💕

Kommentera