PIXI, PIXI BY PETRA, ÖGONSKUGGSPALETT, MIXED METALS, KICKI MAKEUPARTIST

UNDERBAR ÖGONSKUGGSPALETT FRÅN PIXI BY PETRA!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon mina hjärtan!

I dag vill jag tipsa om en superfin ögonskuggspalett som jag har använt på nästan alla jobb jag har gjort. Den är verkligen underbar.

TIPS! Jag sprayar den HÄR (adlink) sprayen på penseln innan jag applicerar ögonskuggor. Det gör att pigmenten kommer fram ännu bättre och håller längre. Du kan även använda den som en primer till ansiktet innan du applicerar din foundation, du kan även ha den som en settingspray i ansiktet när du är färdigsminkad. Du kan ha den som en uppfräschning under dagen och om du jobbar med puder och ansiktet känns torrt, ja då sprayar du bara lite i ansiktet så försvinner det 🙂

 

PIXI BY PETRA – MIXED METALS

PIXI, PIXI BY PETRA, ÖGONSKUGGSPALETT, MIXED METALS, KICKI MAKEUPARTISTPIXI, PIXI BY PETRA, ÖGONSKUGGSPALETT, MIXED METALS, KICKI MAKEUPARTISTPIXI, PIXI BY PETRA, ÖGONSKUGGSPALETT, MIXED METALS, KICKI MAKEUPARTISTPIXI, PIXI BY PETRA, ÖGONSKUGGSPALETT, MIXED METALS, KICKI MAKEUPARTIST

Ja ni ser ju själva hur fina färgerna är!

 

♥ Du  hittar paletten HÄR (adlink)

 

KRAM KICKI

Kommentera