Clarins Skin Illusion, bästa foundation, Clarins, Kicki makeupartist

FOUNDATIONTIPS! DEN ÄR MAGISK!

Inlägget innehåller adlink

 

WOW WOW WOW vilken foundation!! Jag fick upp ögonen för denna foundation när jag såg en kollega vars hy såg helt flawless ut men ändå naturlig – det visade sig att det var just denna hon hade på sig och jag var bara tvungen att köpa några att ha i jobbväskan! Om jag har ångrat mig? Hell no! Alltså den är sååå fin! 🙂

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

CLARINS – SKIN ILLUSION

Clarins Skin Illusion, bästa foundation, Clarins, Kicki makeupartist

Produktinfo: Skin Illusion foundation är en verklig radiance-booster! Med en ny kombination av pigment och närande oljor ger den effekten av en tunn slöja på huden och skapar en fjäderlätt serum-textur som känns fräsch och smidig. Hyn blir utjämnad, full av lyster och felaktigheter i huden reduceras optiskt, för en naturlig, strålande och felfri look. Enkel att dosera droppe för droppe tack vare den smarta pipett-applikatorn.

Kram Kicki

Kommentera