By Terry, By Terry hyaluronic tinted hydra powder

BY TERRY TINTED HYALURONIC HYDRA POWDER!

God morgon!

Det är ju ingen hemlighet att jag är ett STORT FAN av By Terry! Deras smink är bland det bästa jag testat och Cover Expert (foundation) har har tipsat om 1000 gånger här i bloggen 🙂 Använd sökrutan så ser ni inläggen där!

Denna gång vill jag tipsa om BY TERRY TINTED HYALURONIC HYDRA POWDER som är en färgad version av stjärnprodukten Hyaluronic Hydra-powder. Detta ultrafina och silkeslena puder finns nu även i 8 nyanser för att matcha varje hudton. Förutom att hjälpa huden att behålla en optimal fuktnivå verkar även fixeringspudret utjämnande, minimerande på porer, färgkorrigerande av hudtonen, eliminerande av fina linjer samt motverkar glansighet.

 

BY TERRY TINTED HYALURONIC HYDRA POWDER

By Terry, By Terry hyaluronic tinted hydra powder

 

Kram Kicki

En reaktion på ”BY TERRY TINTED HYALURONIC HYDRA POWDER!

Kommentera