Nuxe, Nuxe Insta - Masque

TRE ANSIKTSMASKER FRÅN NUXE!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Låt mig presentera 3 ansiktsmasker från NUXE! Alla tre är snabbverkande och tar bara 2 minuter innan dom har verkat klart. Serien heter INSTA MASQUE och en exfolierar, en detoxar huden och den tredje rengör huden och absorberar talg. Häng med så presenterar jag dom en och en!

 

NUXE INSTA – MASQUE

Nuxe, Nuxe Insta - Masque

 

INSTA MASQUE SCRUBING MASK

IMG_2057

Produktinfo: Ansiktsmask som hjälper till att förstärka hudens barriär. Exfolierar och slätar ut huden. Berikad med 100% naturliga mikrokorn av silica för att försiktigt exfoliera alla hudtyper, även känslig hud. Masken innehåller två naturliga ingredienser: rosenvatten tillsammans med macadamia olja för maximalt mjukgörande effekt. Två skönhetsfördelar på bara två minuter som resulterar i en mjukare hy med lyster.

Applicera över hela ansiktet 1-2 gånger i veckan. Undvik ögonområdet. Låt verka i 2 minuter. Massera med cirkelformade rörelser tills gelen förvandlas till en olja. Skölj med vatten.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

INSTA MASQUE DETOXYFYING MASK

IMG_2058

Produktinfo: Gör dig redo för en express detox-upplevelse med denna mask!
Ansiktsmask som fångar upp alla föroreningar och underlättar deras eliminering. Detoxar och ljusar upp huden. Innehåller två naturliga ingredienser: rosenvatten som mjukgör och botanisk kol för att fånga upp och ta bort orenheter. Två skönhetsfördelar på bara två minuter som resulterar i en hud som utstrålar lyster.

Applicera ett generöst lager över hela ansiktet 1-2 gånger i veckan på torr hud. Undvik området runt ögonen. Låt verka i 2 minuter. Skölj med vatten.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

INSTA MASQUE PURIFYING MASK

IMG_2059

Produktinfo: Ansiktsmask som absorberar överskott av talg och rensar porerna. Ren- och mjukgör huden. Innehåller två naturliga ingredienser: kaolin, en mjuk, vit lera som motverkar igentäppta porer och mattar ner huden, samt mjukgörande rosenvatten som ser till att masken känns mild på huden. Två skönhetsfördelar på bara två minuter som resulterar i att huden blir mjuk och matt.

Applicera ett generöst lager över hela ansiktet 1-2 gånger i veckan på torr hud. Undvik ögonområdet. Låt verka i två minuter. Skölj med vatten.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

Kram Kicki

 

 

Kommentera