Maria Nila, Maria Nila Structure Reapair schampo och balsam,

MARIA NILA STRUCTURE REPAIR!

Inlägget innehåller adlink
Hej hej!
Vill tipsa om MARIA NILA STRUCTURE REPAIR serie som är toppen för skadade, torra och kemiskt behandlade hår. Serien återfuktar håret och bygget upp och stärker hårets struktur. Doftar dessutom ljuvligt!

MARIA NILA STRUCTURE REPAIR

Maria Nila, Maria Nila Structure Reapair schampo och balsam,

 

SCHAMPO: Det här är ett skonsamt schampo för skadade, torra och kemiskt behandlade hår som återfuktar, bygger upp och stärker hårets struktur. Colour Guard Complex skyddar och bevarar färgen i färgat hår.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

BALSAM: Det här är ett utredande balsam för skadade, torra och kemiskt behandlade hår som mjukgör, återfuktar och motverkar statisk elektricitet. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

INPACKNING: Det här är en skonsam behandling för skadade, torra och kemiskt behandlade hår som mjukgör, återfuktar och motverkar statisk elektricitet. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink)

 

Kram Kicki

2 reaktioner på ”MARIA NILA STRUCTURE REPAIR!

  1. Vill så gärna att Maria Nilas produkter ska fungera i mitt hår, men tyvärr inte. Prövat 3 olika, men fått ge bort..
    Älskar ju att det är svenskt, paraben fritt osv.
    Håller med om doften, sååå god!

Kommentera