Reserol Skin Serum, Reserol, Kicki makeupartist

AMPULLER FRÅN RESEROL!

Hej hej!

Här kommer ett hudvårdstips! Idag vill jag berätta om RESEROL SKIN SERUM som är ett serum som tillför viktiga vitaminer och koncentrat av aktiva ingredienser som stärker cellernas funktioner och hudens försvar. Serumet skyddar huden på djupet och ger en jämnare hudton samt fin lyster.

Ampullerna säljs i en förpackning som har 14 doseringar och du tar en ampull efter du har rengjort ditt ansikte och klappar in den i ansiktet, halsen och dekolletaget. Sen adderar du dag eller nattkrämen ovanpå.

 

RESEROL SKIN SERUM

Reserol Skin Serum, Reserol, Kicki makeupartistReserol Skin Serum, Reserol, Kicki makeupartistReserol Skin Serum, Reserol, Kicki makeupartist

Produktinfo: Reserol Skin Serum är hudvård i sin mest koncentrerade form. Serumet minskar rodnad och framhäver en naturlig lyster. Vidare ökar hudens elasticitet och det ger en jämnare hudton genom att hämma melaninproduktionen i hudcellerna. Serumet skyddar hudbarriärens lipidbalans och kan på så sätt bevara hudens naturliga fuktnivå. Reserol Skin Serum hjälper huden att bygga sitt eget anti-ageing försvarssystem.

Pris: 595kr

 

 

Kram Kicki

Kommentera