HELL NO, DÄR GÅR MIN GRÄNS!

Hej hej!

Nu ska ni få höra, fick ett brev i veckan där det står att man måste stänga av vatten och avlopp i två dagar pga renovering av våran tvättstuga i källaren. Det ska ställas ut TVÅ bajamajor på GATAN där vi kan uträtta våra behov. Vi är alltså ca 35 lägenheter i byggnaden och alla ska dela dessa två bajamajor med utan möjlighet att tvätta händerna (!) Till saken hör att jag har ”mild” bacillskräck och tänkte bara HELL NO att jag går på någon bajamaja..

 

thumbnail_IMG_9498

HÄR ska vi alltså köa för att gå på toa hahaha, mitt på trottoaren där alla går förbi!

 

thumbnail_IMG_9510

Nej, nej, nej, där gick min gräns hahaha, jag har precis checkat in här på Clarion Sign och ska njuta av rinnande vatten, tvål och att kunna spola toaletten (läses med humor) Det är såklart lyx med allt detta men ni fattar!

 

thumbnail_IMG_9511

Blev till och med uppgraderad, nu ska jag ta ett bad och sen titta på någon härlig film 🙂 Längtar redan till frukosten i morgon.

 

thumbnail_IMG_9512

Mycket nöjd tjej!

 

Ha en strålande söndagskväll, det ska jag ha 🙂

4 reaktioner på ”HELL NO, DÄR GÅR MIN GRÄNS!

  1. Vi fick nytt badrum och stambyte. Vilken hemsk månad. Jag låg med influensa men man vill ju ändå duscha. Fick gå ut på gården. Och där i baracken halkade jag och gjorde illa armen. Dom satte typ tunnor att göra sina behov i sovrummen. Det var en jobbig månad. Men badrummet blev jättefint. Ha en bra vecka.

  2. För mig som måste kissa under natten skulle det där också vara uteslutet. Två stycken var också extremt snålt tilltaget.

Kommentera