Middag med en kompis!

Hej hej!

Igår mötte jag upp en kompis för en efterlängtad middag tillsammans. Vi har så himla roligt tillsammans, skrattar så magen gör ont men även pratar om livet och allt där emellan! En underbar kompis! Vi heter båda Kristin, vi kommer båda från Sundsvall och vi träffades i sminket på SVT där jag jobbar i bland och hon är/var programledare ( hon jobbar bakom kulisserna nu) så jag har sminkat henne många gånger och vi klickade från första stund. Dessutom har vi promenadavstånd mellan våra hem 😊 Så bra!!

Vi käkade Libanesiskt igår – mums!

 

Tog en tallrik med lite olika vegetariska alternativ 😊

 

Kristin ❤️ En sån kompis som alla borde ha.

 

Hej hej 😊

 

Tack för igår vännen!

Just ja, ni kommer skratta ihjäl er och tro att jag inte är klok angående vad jag kommer göra på söndag! Glöm inte att läsa bloggen på söndagskväll så får du läsa om min panik över en sak och hur jag handlingskraftig tog tag i det.. hehe

Trevlig helg ❤️

Kram kram!

Kommentera