Sensai, Sensai Luminous Sheer Foundation, lyster, foundation, Kickimakeupartist

FOUNDATIONTIPS!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon gänget!

Då var det fredag igen! Jag är faktiskt ledig idag, skulle vilja säga sååå skönt men nej, jag älskar ju att jobba och hade gärna jobbat även idag haha! MEN det ska bli skönt att hinna uträtta ärenden och stryka saker från listan. Kanske ska köra ett ”Min dag i bilder” inlägg idag så ni får hänga med på min lediga dag 🙂 Jag har ju en riktig papperslista(!) där jag skriver saker jag måste handla och saker som ska fixas. Jag har även papperskalender, så rädd för teknologin haha. Vill kunna ha färgkoder för olika jobb, snabbt bläddra bland veckorna och ha översikt över veckorna. Säg att jag ni är flera som kör med en klassisk papperskalender eller är jag ensam att vara så ”omodern” haha!

Har fått en hel del frågor om foundation, många vill ha en lätt foundation som ger lyster men ändå en silkeslen finish! Nu behöver ni inte leta längre för här kommer mitt tips på en foundation som ger just detta!

Jag har använt SENSAI LUMINOUS SHEER FOUNDATION på många jobb och både jag och dom jag sminkar den med älskar den!

 

♥ Du hittar denna foundation HÄR (adlink)

 

SENSAI LUMINOUS SHEER FOUNDATION

Sensai, Sensai Luminous Sheer Foundation, lyster, foundation, Kickimakeupartist

 

KRAM KICKI

10 reaktioner på ”FOUNDATIONTIPS!

 1. Min kompis jobbar med Sensai och rekommenderade denna men den funkade inte alls på min torra hud. Kände direkt hur den stramade upp sig och jag fick torrfläckar t.o.m. Så trist.

 2. Jag gillar oxå min papperskalender! Tycker om att kunna bläddra, skriva som jag vill, göra pilar osv 😊
  Just denna foundation använder jag oxå, gillar den särskilt tillsammans med glowprimern från samma märke. Funkar trots min torra hud!

 3. Jag har använt Sensai Glowing base i något år nu, galet nöjd! Just den är snäll mot torr hy och att man jobbar framför en dator, har inte testat foundationen än men ska nog hämta något prov och testa!
  Och nej, sorry alla bokningar/tider att passa finns bara digitalt i kalendern på datorn som synkas automatiskt med kalendern i mobilen 😉

 4. Ska jag våga prova denna foundation 😁 Hittar verkligen aldrig rätt…

  Och du papperskalender är det bästa!!

  Kram

  • TEAM papperskalender!! Haha!! 🙂 Fattar inte folk som vågar gå över till digitala världen haha!

   Ja testa, be att få en klutt i en burk och se om du gillar den, tror den skulle passa dig alldeles perfekt!!

   Kram!! Vi ses till jul fina Pia!! <3

 5. Kör också med ”analog” kalender och kommer inte överge det i första taget. Beställer en på personligalmanacka.se där man kan designa sin egen. Grymt bra!

Kommentera