LUMENE BLUR 16H LONGWEAR FOUNDATION SPF15, kickimakeupartist, foundation, budget foundation

LUMENES NYA FOUNDATION SAMT TIPS PÅ HUR DU VÄLJER RÄTT FOUNDATION OCH FÅR ETT FLAWLESS RESULTAT!

Hej hej!

Lumene har gjort om sina foundations vilket är välkomnande för jag gillade inte riktigt deras färger tidigare men nu ska det bli superskoj att testa dom då dom gjort om just färgskalan. Dessutom jobbar dom nu med återvunnen plast vilket är TOPPEN!

Vi har ju bland annat Lumene på SVT, många av oss gillar verkligen detta märke vilket är roligt då det ligger i budgetprisklassen och inte kostar skjortan!

Det finns ju en del att tänka på när man ska välja rätt foundation för sin hudtyp och önskemål, innan jag presenterar Lumemes nya uppdaterade foundations så kommer här lite tips!

 

LITE MERA TIPS!

♥ För att få ett perfekt resultat så bör du ta hand om huden. En bra makeup börjar alltid med bra hudvård.

♥ Om du har en lätt foundation och vill ha mera täckande foundation så blanda i lite av din concealer i basen.

♥ Anpassa din foundation efter din hudtyp för bäst resultat.

♥ Välj rätt färg på din foundation och glöm inte att sminka halsen. Testa EJ ut din färg på handryggen utan testa den på käklinjen så ansiktet och halsen får samma färg.

♥ Om du har en favoritfoundation så köp den i två färger så du kan blanda dessa året runt till rätt färg. Det finns även korrigeringsdroppar att köpa för att göra din foundation mörkare eller ljusare.

♥ Använd gärna en primer under din foundation, även dessa finns matta, med lyster, återfuktande, färgneutraliserande osv. (Sök på primer i min sökruta så finns en massa produkttips)

♥ Beautyblender är min bästa vän. Jag applicerar alltid min foundation med en fuktig beautyblender.

♥ Applicera din foundation i mitten av ansiktet och tona lätt utåt för ett naturligt resultat. Du vill inte ha en massa smink i hårfästet och var noga med att tona ner mot halsen.

♥ Stå gärna vid ett fönster när du applicerar din foundation så du ser din makeup i dagsljus.

♥ Torr hud – satsa på en fuktgivande foundation.

♥ Fet hud – satsa på en oljefri foundation. Grunda med en primer som mattar ner.

♥ Normal hud – satsa på en lättare foundation.

♥ Känslig hud – satsa på en vårdande foundation (mineralfoundation).

♥ Har du en varm eller kall hudton? Varma hudtoner går åt det gula hållet och kalla hudtoner går åt det rosa hållet. Kolla dina vener på armarna, är dom gröna så har du nog en varm hudton och är dom blåa så har du nog en kall hudton. Trivs du bäst i guldsmycken så går du nog åt det varma hållet och trivs du bäst i silversmycken så går du nog åt det kalla hållet.

 

Med det sagt så kommer här Lumenes nya förbättrade foundations med olika finish!

 

LUMENE BLUR 16H LONGWEAR FOUNDATION SPF15

LUMENE BLUR 16H LONGWEAR FOUNDATION SPF15, kickimakeupartist, foundation, budget foundation

PRODUKTINFO: Blur 16h Longwear Foundation är en krämig högtäckande foundation som synbart suddar ut porer och ojämnheter för en felfri, halvmatt finish i upp till 16 timmar. Den mousseliknande konsistensen är berikad med återfuktande rent nordiskt källvatten och vårdande nordisk ljung för optimal komfort. Den innehåller en innovativ utsuddande teknik som optiskt tonar ut fina linjer och ojämnheter i huden. Skyddar huden mot de skadliga effekterna av UVB-strålning (SPF 15). Den oparfymerade sammansättningen passar alla hudtyper. Finns i 10 olika färger.

 

LUMENE MATTE OIL-CONTROL FOUNDATION

LUMENE MATTE OIL-CONTROL FOUNDATION, budget foundation, fet hy, foundationtips

PRODUKTINFO: Matte Oil-Control Foundation är en oljefri och heltäckande flytande foundation som skapar en matt finish som håller hela dagen. Den täckande men ändå lätta konsistensen berikad med balanserande nordiskt älggräs och återfuktande källvatten smälter mjukt in i huden. Kombinationen av mattande ämnen och ultrafina puderpigment hjälper till att hålla huden glansfri och fräsch hela dagen. Idealisk för fet och blandad hud. Finns i 8 olika färger.

 

 

LUMENE CC COLOR CORRECTING CREAM SPF20

LUMENE CC COLOR CORRECTING CREAM SPF20

PRODUKTINFO: CC Color Correcting Cream är en lätt, medeltäckande flytande foundation som reducerar rodnad, jämnar ut hudtonen och ger naturlig lyster. Sammansättningen är berikad med nordiskt lingon som utjämnar hudtonen och återfuktande nordiskt källvatten, den sprider ut sig jämnt och reducerar småfel och rodnad för en perfekt finish. Skyddar huden mot de skadliga effekterna av UVA/UVB-strålning (SPF 20). Passar för alla hudtyper. Finns i 6 olika färger

 

 

LUMENE NATURAL GLOW FLUID FOUNDATION SPF 20

IMG_1923

PRODUKTINFO: Natural Glow Fluid Foundation är en luftig och lätt foundation som ger en perfekt osminkad look och naturlig inre lyster. Sammansättningen andas och är berikad med Skinarctic Lumenessence-komplexet som innehåller återfuktande nordiskt källvatten, utslätande ekologisk nordisk björksav och lystergivande nordiska hjortron för att återfukta och göra huden slätare och mer strålande. SPF 20 skyddar mot skadlig UVB-strålning. Byggbar täckning. Finns i 6 olika färger.

 

Har ni testat Lumenes foundation? Vad tycker ni om dom? Vilken är favoriten? Jag gillar CC – Cream, tycker den är superfin!

 

Kram Kicki

 

 

 

 

 

 

3 reaktioner på ”LUMENES NYA FOUNDATION SAMT TIPS PÅ HUR DU VÄLJER RÄTT FOUNDATION OCH FÅR ETT FLAWLESS RESULTAT!

  1. Jag ska köpa den med glow. Många tycker mycket om den. Ska också prova att använda borste när jag lägger på foundation. Har svamp nu. Lumene är ett bra märke. Annars köper jag mest isadora och Max factor. Och ibland lite dyrare krämer och smink. Trevlig helg.

  2. På vilket sätt är färgerna omgjorda? Jag har haft Blur nr 3 Fresh Apricot tidigare och kan nu alltså inte räkna med att nyansen är densamma?
    Har velat prova Natural Glow men där har haft jag svårt att hitta rätt nyans.

Kommentera