GARNIER RESPONS HONEY TREASURE HAND CREAM, KICKIMAKEUPARTIST

BUDGETTIPS – HANDKRÄM!

God morgon!

Nu kommer ni tro att jag plöjde alla hyllor på Åhlens Outlet och shoppade ALLT hahaha, men här kommer YTTERLIGARE ett tips, tredje dagen i rad med budgettips från butiken men jag vet ju att ni gillar när jag tipsar om budgetprodukter 🙂 Denna gång är den en handkräm som kommer vara toppen nu när det blir kallare ute och händerna spricker sönder. Även denna kostade typ ingenting 🙂

 

RESPONS HONEY TREASURES HAND CREAM

GARNIER RESPONS HONEY TREASURE HAND CREAM, KICKIMAKEUPARTIST

Produktinfo: Extra vårdande handkräm för extra torra och nariga händer. Handkrämen innehåller Royal Jelly-extrakt och honung och har närande och mjukgörande egenskaper. Den lena formulan doftar av honung, är lätt att applicera och tas omedelbart upp av huden. Din hud återfuktas omedelbart och blir mjuk. Känns härlig mot huden – utan varken någon fet eller klibbig känsla.

 

Kram Kicki

Kommentera