Garnier Respons Body Universal Soothing Balm, kickimakeupartist, bobybalm, torr hud, dry & sensitive skin, Garnier Respons, kickimakeupartist

TIPS PÅ BILLIG KROPPSVÅRD!

Hej hej!

När jag var ”hemma” i Sundsvall så var jag in till Åhléns Outlet och fyndade superbillig kroppsvård som jag har använt tidigare och verkligen gillar! Dom passar perfekt nu när huden blir torrare i kapp med att vädret blir kallare.  Betalade inte många kronor för dessa! Fynd!

 

RESPONS BODY OAT CREAM DELICACY

Garnier Respons Body Universal Soothing Balm, kickimakeupartist, bobybalm, torr hud, dry & sensitive skin, Garnier Respons, kickimakeupartist

Produktinfo: Respons Body Oat Cream Delicacy är en lugnande kräm för kroppen som innehåller havrecreme och mandelextrakt. Den fylliga formulan skyddar huden, stärker hudens skyddsbarriär och får huden att kännas lugnad. Känns härlig mot huden utan någon fet eller klibbig känsla. Hypoallergen formula.

 

 

Garnier Respons Body Universal Soothing Balm, kickimakeupartist, bobybalm, torr hud, dry & sensitive skin, Garnier Respons, kickimakeupartist, Garnier Respons Body soothing hydrating lotion

Produktinfo: Respons Body Oat Cream Delicacy är en extra vårdande bodylotion som har lugnande och mjukgörande egenskaper och hjälper till att vårda torr och känslig hud. Den innehåller havrecreme och mandelcreme och ger huden intensiv vård. Den lätta formulan har en lätt doft av blomster, vanilj och mandel och tas omedelbart upp av huden, så du kan klä på dig med en gång. Huden känns omedelbart lugnad och blir mjukare och smidigare dag efter dag.

 

Ha en strålande dag!

Kram Kicki

Kommentera