FYNDAT PÅ DOLLAR STORE!

Hej hej!

När jag var hemma i Sundsvall förra helgen så sprang jag in på Dollar Store och hittade denna behållare som är perfekt att ha sminkpenslar i 🙂 Att den dessutom var i leopardmönster var icke en nackdel hehe! Kostar 80kr!

Vad kallas en sån här?? Har suttit jättelänge och försökt komma på vad det heter, penselhållare känns fel ord – hjälp! Penselskrin? Vad är rätt namn för produkten?

 

PENSELHÅLLARE

penselhållare, kickimakeupartistIMG_1908IMG_1907

 

Ha en fin lördag! Jag ska iväg på träning nu och sen måste jag fixa lite ärenden på stan.

Idag är jag ledig men sen blir det jobb 12 dagar i sträck, allt från SVT, inspelning med Jessica Frej, plåtning med David Lindgren och hans Kristina, ska dessutom spela in Drömpyramiden igen med Rickard Sjöberg och alla deltagare – ska bli superskoj! Har även andra plåtningar på schemat! Kameran är med såklart så ni får hänga med på allt! 🙂

 

Kram Kicki

3 reaktioner på ”FYNDAT PÅ DOLLAR STORE!

  1. Penselskrin? Penselcylinder? Vilket som, snygg är den 😉 Hur går det med armen ? Tänkte på 12 dagar i rad jobb?

Kommentera