Dermaceutic, Dermaceutic Advanced Cleanser, Kicki Makeupartist

BÄSTA ANSIKTSTVÄTTEN!

Inlägget innehåller adlink

GOD MORGON!

Den här juvelen till ansiktstvätt har jag använt förut och den är ljuvlig! Den torkar inte ut huden men tar bort allt man vill få bort så som makeup, fett och orenheter. Huden känns återfuktad och ren efteråt, älskart!

♥ Du hittar ansiktstvätten HÄR (adlink)

 

DERMACEUTIC ADVANCED CLEANSER

Dermaceutic, Dermaceutic Advanced Cleanser, Kicki Makeupartist

Produktinfo: En mild rengöringsfoam som effektivt tar bort makeup och överskottstalg samt ger huden en ren, fräsch och återfuktad känsla. Lämpad för alla hudtyper, även känslig. Xylitol, urea och glycerin binder fukt till huden, medan zinc reglerar talgproduktionen och verkar bakteriedödande. Huden blir klar och balanserad.

 

KRAM KICKI

 

Kommentera