MAC 159S foundationpensel, kickimakeupartist

DEN PERFEKTA SMINKPENSELN TILL DIN FOUNDATION!

Inlägget innehåller adlink

God morgon!

Jag har fått hjärnsläpp och vet inte om jag har tipsat om denna pensel tidigare? Jag vet att jag har tipsat om en liknande fast mindre som passar perfekt som concealerpensel. Anyways, den är så bra att den tåls att upprepas om jag har skrivit om den tidigare 🙂 Jag använder den som foundationpensel och resultatet blir magiskt!

MAC 159S passar dessutom perfekt att använda som rougeborste. Borsten är 100% syntetisk och baseras på de senaste innovationerna inom fiberteknologi, för överlägsna makeupresultat och förbättrad livslängd. Jag har 5 stycken och jag fattar inte hur jag har kunnat sminka utan dom tidigare haha!

♥ Du hittar penseln HÄR (adlink)

 

MAC COSMETICS 159S

MAC 159S foundationpensel, kickimakeupartist

 

KRAM KICKI

Kommentera